~ diri ku, diri mu & kamu semua ~

By: haslia hasan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Nov-2006 15:30 Email | Share | | Bookmark
Bukit Merah - Citibank Treasure Hunt 2006

Its me dgn muka yg ceria
Driver kita yg berhemah
Me & Lin
View all 30 photos...
Treasure Hunt!!! Horray...

This is my 1st time join benda alah ni...
Bak kata orang...sambil mencari sambil berjalan ...


Well...roda kereta Wira aerobek kepunyaan Zaki bergerak pada tepat pukul 7.00am dari Kelana Jaya Seafood bersama 3 wanita yang cun-cun di sisinya
Nak tau sapa??? Sapa lagi if not wife dia ( jd Co-pilot), me & Lin...
Pusing-punya pusing ...singah Uptown, masuk bandar Ipoh, masuk pekan Taiping...
And last sharp on 12.00 noon, we all sampai di Rumah Rehat Taiping as a the 1st team arrived from Group 3 Hebat tak??Cool x??

Kul 1.00 gi submit jawapan...betul ke x, we all x heran...Yang penting sampai dgn selamat
Lepas submit, bermula la aktiviti kitarang iaitu kerja kebajikan membersihkan TASIK TAIPING.
Actually treasure hunt sambil jalan sambil buat kebajikan...
Got 3 task for each group - bersihkan Tasik Taiping, rumah anak2 yatim,& rumah org tua..
Once semau dah buat, we all shot ke Bukit Merah dan bermula aktiviti sosial.


AKTIVITI SOSIAL!!!!!

ala...ape je...gi jalan2 sekitar Bukit Merah, got dinner, party...that all


Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KONVOI HARI RAYA BDK SEMESTA

tgh drive kereta yani..nk gi umah syifaak ni..
ni ko pilot aku yg baru je letak jawatan jd pilot
aku,yani and kira
View all 8 photos...
Hari ni je...ada dekat 10 biji umah aku kena gi beraya...open house la...apa lagi...
Tapi tak semua umah dpat pegi...kesuntukkan waktu beb...
Ini lah aksi-aksi yg sempat di rakamkan


Thursday, 3-Nov-2005 16:05 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA CELEBRATION-MELAKA

famili ku yang ceria
inilah adik-adik ku yang degil
my lovely parent
View all 22 photos...


Sunday, 25-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Citibank Bowling Matched & Ice Skating

inilah lane team aku..lane 5 dan 6
baru datang...bontut pun x panas lagi ni....
ini la team aku...sorang lagi ntah mana tah...
View all 33 photos...
Citibank buat matched bowling...huhuhuuu...
Xde la reti main sangat..tapi sebab dapat t-shirt.....tu yang best...
My team main 1st block..awal2 pagi tu...
Pukul 8.30 pagi kat Sunway Piramid...tapi ok gak...pagi-pagi buta ni org xde...
So xde sapa la nak perati kita main....
Overall...team aku no 36 kot...and me...no 99 among 130 women....
Amacam....hebat tak....aku rasa ok sebab ada yg main tu bukan derang yg baling...
tapi ahli-ahli dlm team tolong baling.....
After main...gi breakfast+lunch kat pizza hut....
Lepas tu bantai main ice skating.....
yang tak tahan main ni...aku asik jatuh je.....
Bukan jatuh sebab salah sendiri tapi jatuh sebab bawa org...
Kak Lin...Eija...kira ni 1st experience korang la ek main....
Best tu....rasa nak gi main lagi...


Saturday, 10-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Weeding Trip Lagi

hazli and his wife,fatim
ahli-ahli yg join d' trip
rasa...jgn segan-segan..buat cam kedai sendiri ye..
View all 12 photos...
Huhuhu...
Dah sampai masa giliran aku lak pergi berjalan-jalan ke weeding org...
Dulu just my parents je....
Last 2 week..aku ke Taiping...Offisemate aku kawin....
Ari ni.....ke Ipoh lah....still opismate kawin...
Bila lak time aku ek???
Tunggu la...tahun 2008 nanti...
Hehheee...itu pun klo sempat....
Lepas gi weeding....we all singgah ke Kellies Castle...just kt luar je...
X brani tu nak masuk...
Per head kena RM5 ..Sapa yg teringin nak pegi...sial kan la ek...
Sbb dah petang...lagipun xada org lain yg da kat situ melainkan kitarang berempat....
Bergambar kat luar je la...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net